Iitin Vuokratalot Oy on Iitin kunnan kokonaan omistama yhtiö, jolla on omistuksessaan 25 vuokrataloa, joissa on yhteensä 338 asuntoa. Lisäksi asunto-osakeyhtiöissä on yhteensä 21 huoneistoa vuokrakäytössä. Yhtiö omistaa myös Salmi-koti nimisen hoivakodin, jossa on 30 asukaspaikkaa. Salmi-koti on vuokrattu kokonaan Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle.

Iitissä on ilo asua

Iitti tarjoaa viihtyisän ympäristön asumiseen. Alueelta löytyy päiväkoteja, kouluja, kauppoja ja mahdollisuuksia harrastamiseen. Lisäksi liikkuminen Kouvolaan ja Lahteen on nopeaa.


Ajankohtaista

E-laskusopimusta tehdessänne muistakaa käyttää yksilöintitunnuksena VUOKRAlaskun viitettä (ei vesilaskun). Näin toimimalla saatte e-laskun niin vuokra-, kuin vesilaskuistakin. Ne joilla e-laskusopimus jo on, ei tarvitse vesilaskusta tehdä erikseen uudestaan.


TRAMPOLIINI:

Trampoliinin asentaminen kiinteistön alueelle on kiellettyä. Asuntoihin, joihin kuuluu huoneistopiha, on mahdollista saada lupa trampoliinin asentamiselle. Luvan saamista varten ole yhteydesssä toimistoomme.


Syyskuun vuokrasta on virheellisesti lähtenyt paperilasku kaikille, jotka eivät ole tilanneet e-laskua tai suoramaksua. Tässäkin laskussa on sama vakioviite, mutta käyttäkää edelleen aiemmin lähettämäämme laskua ja vakioviitettä. 


Toimistomme on jälleen 27.7. alkaen auki arkisin klo 9-15. Suosittelemme ajanvarausta etukäteen.


Vuokralaisen on mahdollista tehdä nykyisin vuokralaskuista e-lasku- tai suoramaksusopimus omassa pankissa.

Maksakaa vuokra saamallanne paperilaskulla ja tehkää e-lasku- ja suoramaksusopimukset vasta sen jälkeen.

Jos ette halua tehdä e-lasku- tai suoramaksusopimusta, säilyttäkää saamanne paperilasku ja maksakaa vuokra joka kuukausi samoilla tiedoilla.


Iitin Vuokratalojen uusi toimitusjohtaja Anu Muhonen on aloittanut tehtävässään 2.12.2019. Yhteydenotot anu.muhonen@iitti.fi tai 040 548 2693.


Toimistomme asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-15.

Suosittelemme ajanvarausta etukäteen!